Αρχική  >  Ευρώπη  >  Euroleague  > Ολυμπιακός

Μιλουτίνοφ: "Δεν παίξαμε καλά τους δυο τελευταίους μήνες"

Football
2322

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του τον «τελικό» με την Νταρουσάφακα και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μίλησε για τα σενάρια πρόκρισης και για όσα συμβαίνουν στην ομάδα.

 


Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ματς με την Νταρουσάφακα: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ελπίζω να μην είναι το τελευταίο μας στην Euroleague για φέτος. Δεν θα είναι όλα στα χέρια μας όμως. Ελπίζω να έχουμε και τη βοήθεια των άλλων ομάδων απόψε». 

Για όσα έγιναν τους τελευταίους μήνες: «Νιώθουμε άσχημα. Δεν παίξαμε καλά τους τελευταίους δύο μήνες. Δεν είχαμε την εικόνα του πρώτου μισού της σεζόν. Είμαστε σε αυτή την κατάσταση. Μπορούμε να δούμε τι βρίσκεται μπροστά μας και να ελπίζουμε για το καλύτερο».

Για τη δική του απόδοση: «Για εμένα πάντα η ομάδα είναι πρώτη. Δεν παίξαμε καλά, είμαι απογοητευμένος. Δεν ήμουν τόσο καλός, ώστε να βοηθήσω. Δεν βλέπω κάτι καλό, αν παίζω καλά αλλά η ομάδα δεν αποδίδει». 

Για το τι πήγε λάθος: «Δεν θέλω να κάνω ανάλυση τώρα για το τι πήγε λάθος. Σκέφτομαι το ματς με την Νταρουσάφακα. Ίσως το κάνουμε αυτό στο τέλος της σεζόν».


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top