Αρχική  >  Ευρώπη  >  Euroleague  > Ολυμπιακός

KAE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ : «Αποβολή του Παναθηναϊκού και του Δ.Γιαννακόπουλου από την Εuroleague »

Football
2971
Ο Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για όσα αναφέρεται πως κατηγόρησε τους «ερυθρολεύκους».

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Η χθεσινή επίσημη τοποθέτηση του Δ.Γιαννακόπουλου και της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός περί δήθεν απόπειρας χρηματισμού των διαιτητών της Euroleague κ.κ.Paternico και Zamojski από την ομάδα μας ,ξεπερνά κάθε όριο ψευδολογίας και συκοφαντίας.

Από την πλευρά μας,δηλώνουμε ότι θα προβούμε άμεσα σε κάθε νόμιμη ενέργεια για την πλήρη αποκατάσταση της αλήθειας και πεντακάθαρης δημόσιας εικόνας της Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός,προσφεύγοντας ενώπιον των Ελληνικών τακτικών δικαστηρίων και των εισαγγελικών αρχών.

Πέραν τούτων,μέσω επίσημης επιστολής που πρόκειται να σταλεί στο κ.Bertomeu και της υποβολής καταγγελίας ενώπιον του Αθλητικού δικαστή της Euroleague ,θα ζητήσουμε την άμεση αναβίωση των ποινών που έχουν επιβληθεί στον καθ'έξιν υποτροπο Δ.Γιαννακόπουλο και την αποβολή του ιδίου και της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός από τη διοργάνωση,σύμφωνα με τις σαφείς διατάξεις του Καταστατικού και του Πειθαρχικού Κώδικα της Euroleague.

H παραδειγματική πειθαρχική και ποινική τιμωρία του χυδαίου συκοφάντη Δ.Γιαννακόπουλου και της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός είναι πλέον μονόδρομος».


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top