Αρχική  > ΕΣΑΚΕ

Η κλήρωση του Πρωταθλήματος

Football
795
Χαλβατζάκης: «Πιο αξιόλογο το φετινό πρωτάθλημα»

«Σας καλωσορίζω όλους σας που βρεθήκατε σήμερα εδώ για την κλήρωση του Πρωταθλήματος. Πέρσι ζήσαμε ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα, με τους τελικούς να έχουν συνεχόμενες ανατροπές, ενώ η παραμονή στην κατηγορία κρίθηκε το τελευταίο δευτερόλεπτο . Έχοντας αυτήν την κληρονομία φέτος χρειάζεται ομαδική προσπάθεια για να πετύχουμε. Θέλω να ευχαριστήσω τις ομάδες και τους ανθρώπους που είναι δίπλα στον ΕΣΑΚΕ. Το φετινό πρωτάθλημα θα είναι πιο αξιόλογο από το περσινό» τόνισε ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ.

Από την πλευρά του ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός που βραβεύτηκε από τον ΕΣΑΚΕ για την προσφορά της Πολιτείας στο μπάσκετ ανέφερε: «Περιμένουμε το μπάσκετ να συνεχίσει να προσφέρει επιτυχίες και μεγάλες αθλητικές στιγμές. Πρέπει να στηρίξουμε το κοινωνικό αγαθό, που λέγεται μπάσκετ». Μάλιστα ο Ανδριανός επιβράβευεσε την κίνηση του ΕΣΑΚΕ να τιμήσει τις οικογένειες των Μουρούζη, Αμερικάνου αλλά και τον Γιάννη Ιωαννίδη. 

Απο εκεί και πέρα ο γενικός γραμματέας του ΕΣΑΚΕ Αρ. Ιωαννίδης βράβευσε τη Nova για την προσφορά της στο μπάσκετ, με τον εταιρικό διευθυντή Κατσογιάννη να τονίζει ότι κάθε Σάββατο θα προβάλονται λεπτό προς λεπτό πέντε αγώνες του Πρωταθλήματος. 

Στο μεταξύ στο πλαίσιο της κλήρωσης βραβεύτηκαν τα παιδιά που διακρίθηκαν σε διαγωνισμό της Ολυμπιακής Εκεχειρίας, του ΕΣΑΚΕ και της UNICEF. Στον διαγωνισμό για την προώθηση των ανθρωπιστικών αξιών, κατά της βίας του ρατσισμού και του φασισμού, μετείχαν 1.000 παιδιά. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Γιωργ. Χαλβατζάκης και ο Λάμπρος Κανελλόπουλος βραβεύσαν τα παιδιά, τα οποία χωρίς τρακ ευχαρίστησαν τις δασκάλες τους και τους συμμαθητές τους. 

Την τιμητική τους είχαν και οι Παναγιώτης Γιαννάκης και Γιάννης Ιωαννίδης για την προσφορά τους στο ελληνικό μπάσκέτ. 


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top