Αρχική  > EOK

Η ΕΟΚ συστήνει ψυχραιμία και όχι μετάθεση ευθυνών

Football
4782
Όσα διαδραματίζονται τα τελευταία 24ωρα στην Basket League σε συνδυασμό με τις τελευταίες δηλώσεις-παρεμβάσεις του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη, δεν αφήνουν απαθή την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Στην Ομοσπονδία δεν σκοπεύουν σε καμία περίπτωση να εμπλακούν σε ζητήματα που δεν τους αφορούν και δεν είναι δική τους αρμοδιότητα. Όπως είναι η διεξαγωγή του πρωταθλήματος της Basket League, αλλά δεν θα μείνουν και αδρανείς σε μια προσπάθεια μετάθεσης ευθυνών άλλων προς αυτούς.

Η ΕΟΚ λειτουργεί πάντα βάσει των νόμων και των κανονισμών που ισχύουν και στην χώρα και στο διεθνές αθλητικό στερέωμα και επ’ ουδενί προτίθενται να παρανομήσουν πόσω μάλλον για να υποκύψουν σε εκβιασμούς με αυτόν τον τρόπο.

Παράλληλα, επειδή από ορισμένους δεν γίνεται κατανοητό η ΕΟΚ υπενθυμίζει ότι η ΚΕΔ βάσει του νόμου είναι μια ανεξάρτητη σε δράση αρχή της οποίας οι κρίσεις και οι αξιολογήσεις δεν υπόκεινται σε έλεγχο.

Κοντολογίς, η εφαρμογή των Νόμων και των διεθνών και εθνικών Κανονισμών ήταν, είναι και θα είναι η μόνιμη φροντίδα και προσπάθεια της Ομοσπονδίας και τώρα πιο πολύ από ποτέ διαφαίνεται αναγκαίο να τηρηθούν από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, την Πολιτεία και την Αθλητική Δικαιοσύνη απαρέγκλιτα και με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα.

Την δεδομένη στιγμή απαιτείται ψυχραιμία και σύνεση από όλους τους φορείς. Σίγουρα δεν βοηθά η δεξιοτεχνία των εντυπώσεων και η συντεταγμένη μετάθεση των ευθυνών όπως φαίνεται να επιχειρείται μεταξύ άλλων και από την Πολιτεία.

διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top