Αρχική  > EOK

«Τηρούμε τους νόμους και δεν εκβιαζόμαστε»

Football
4708
Η ΕΟΚ απάντησε στις δηλώσεις του Γιώργου Βασιλειάδη

Οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας αναφέρουν πάντως πως η ΕΟΚ είναι η μοναδική επίσημη θεματοφύλακας του αθλήματος στη χώρα και πως τηρεί αυστηρά τους νόμους και τους διεθνείς κανονιμούς της FIBA, στην οποία και υπόκειται.

Επιπρόσθετα, πάγια θέση της ΕΟΚ είναι πως δεν εκβιάζεται και πως δεν μεταθέται τις ευθύνες αλλού, ενώ από τα γραφεία της Ομοσπονδίας υπενθυμίζεται πως το πρωτάθλημμα της Basket League διέπεται από τους κανονισμούς και τις πειθαρχικές διαδικασίες του ΕΣΑΚΕ, ενώ η διαιτησία υπόκειται στην ανεξάρτητη ΚΕΔ/ΕΟΚ.

Τέλος, σε ότι αφορά τις δηλώσεις του Υφυπουργού Αθλητισμού, η ΕΟΚ αναφέρει χαρακτηριστικά: «Στην παρούσα συγκυρία, απαιτείται ψυχραιμία και σύνεση από όλους τους φορείς. Σίγουρα δεν βοηθά η δεξιοτεχνία των εντυπώσεων και η συντεταγμένη μετάθεση των ευθυνών όπως φαίνεται να επιχειρείται μεταξύ άλλων και από την Πολιτεία...»

διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top