Αρχική  > EOK

MILKO 3X3: Αγκάλιασαν το μπάσκετ στο Μεταγγίτσι

Football
1346
Με επιτυχία

Το Μεταγγίτσι φιλοξένησε αυτή την εβδομάδα (29-30/9) το τουρνουά MILKO 3X3, καθώς, λόγω καιρικών συνθηκών το τουρνουά στο Ρέθυμνο αναβλήθηκε.

Αγόρια και κορίτσια ακολούθησαν το μότο του MILKO «ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ», το οποίο ενσαρκώνεται ιδανικά μέσα από τον αθλητισμό και τα ιδεώδη του, ενθαρρύνοντας τους νέους να κυνηγήσουν το όνειρό τους με ψηλά το κεφάλι.

Στο τουρνουά που φιλοξενήθηκε πήραν μέρος 128 παιδιά (96 αγόρια και 32 κορίτσια). Στον διαγωνισμό ελεύθερων βολών νικητής ήταν ο Γιώργος Ζαφείρης και σε αυτόν τον τριών πόντων η Παυλίνα Κρίκη. Παραβρέθηκαν και έκαναν τις απονομές ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΧ, Θανάσης Μάντζιος και άλλοι τοπικοί παράγοντες.

Έλα κι εσύ να παίξεις μπάσκετ στα MILKO 3X3 και να χαρείς στα τουρνουά που διοργανώθηκαν και αυτή την περίοδο με υποστηρικτές την GSA και την Molten και τη σημαντική συμβολή της τοπικής αυτοδιοίκησης. Το επόμενο ραντεβού είναι και πάλι διπλό και έχει δοθεί για το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Οκτωβρίου στο Μεσολόγγι και στα Γιαννιτσά.

 


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top