Αρχική  > EOK

Μάλτση: «Η πίκρα είναι μεγάλη. Εγώ δεν θα σταματήσω»

Football
833
Αρνείται να σταματήσει η μεγάλη Ελληνίδα!  * Τι είπαν Κεραμιδάς και Φασούλα

Αναλυτικά όσα δήλωσε η Εβίνα Μάλτση στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Συγχαρητήρια στη Νιγηρία, μας κέρδισε δίκαια. Είναι σημαντικό που κοπέλες σαν τη Μαριέλλα έκαναν τέτοιες εμφανίσεις. Κάναμε ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο, αλλά το διορθώσαμε. Γυρίσαμε το παιχνίδι με αυταπάρνηση και θυσία στην άμυνα. Όταν χάνεις μια πρόκριση στα προημιτελικά για ένα επιθετικό ριμπάουντ, τι να πεις…

Δώσαμε όλες το 100%, ο κόσμος το είδε. Η πίκρα είναι μεγάλη, δεν ξέρω τι να πω. Ερχόμενες εδώ πετύχαμε δύο άθλους, να βρεθούμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο και να περάσουμε στις δώδεκα καλύτερες ομάδες. Εμείς το χάσαμε το παιχνίδι, δεν μας κέρδισε η Νιγηρία. Είναι μια μεγάλη επιτυχία. Δεν είναι εύκολο να εστιάσεις στα θετικά, αλλά δεν πρέπει να τα παραβλέπουμε.

Εγώ δεν θα σταματήσω. Το Νοέμβριο έχουμε προκριματικά και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο για να εκπροσωπήσουμε τη χώρα μας στο μέλλον».

Κώστας Κεραμιδάς: «Σε πολλά σημεία του αγώνα δεν δούλεψε καθόλου το πλάνο που είχαμε για την άμυνά μας, είτε λόγω κόπωσης από χθες, είτε λόγω της αθλητικότητας της Νιγηρίας. Χάσαμε πολλά ριμπάουντ και κάναμε λάθη από την πίεση των αντιπάλων. Βγήκαμε εκτός αγώνα για ένα διάστημα, εκνευριστήκαμε και τεθήκαμε εκτός πλάνου και στην επίθεση. Όμως βρήκαμε το κουράγιο, παίξαμε πολύ καλά στο τελευταίο δεκάλεπτο, κάναμε την ανατροπή, αλλά χάσαμε ένα ριμπάουντ στο τέλος. Λίγο ήθελε για να είμαστε στα προημιτελικά. Ήταν μια πολύ σπουδαία εμπειρία. Τουλάχιστον έχουμε κερδίσει νεαρά κορίτσια που συμπληρώνουν τις μεγαλύτερες και πιο έμπειρες κοπέλες. Κορίτσια όπως η Φασούλα, η Παυλοπούλου και η Χριστινάκη είναι το μέλλον. Είμαστε στο διεθνές στερέωμα και υπάρχουμε. Έχουμε δύο αγώνες στα προκριματικά για να περάσουμε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και συνεχίζουμε για τις επόμενες προκλήσεις».

Μαριέλλα Φασούλα: «Το παιχνίδι κρίθηκε σε μια άμυνα και στα ριμπάουντ. Οι λεπτομέρειες έκαναν τη διαφορά. Οι πιο έμπειρες παίκτριες μάς έχουν βοηθήσει πολύ και θέλουμε όλα αυτά που μας διδάσκουν να τα εφαρμόσουμε στο μέλλον. Αυτός είναι ο στόχος. Μπορεί να έπαιξα καλά μερίδιο γι αυτό έχουν οι συμπαίκτριές μου που μου έδωσαν την μπάλα και με εμπιστεύτηκαν, οι προπονητές μας».


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top