Αρχική  > EOK

Σπυριδοπούλου: «Μπορούμε να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση»

Football
509

Η Εθνική Γυναικών δίνει αύριο (25/9, 15:30) το δικό της «τελικό» στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Τενερίφης, απέναντι στην Κορέα, στο πλαίσιο της 3ης και τελευταίας αγωνιστικής της Α' φάσης.


Η Άννα Σπυριδοπούλου θέτει την εμφάνιση που είχε προηγηθεί, απέναντι στη Γαλλία, ως... «ένα βήμα για να κάνουμε κάτι καλό» και αισιοδοξεί ότι... «μπορούμε να πάρουμε τη νίκη και να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση». 

«Η εμφάνιση απέναντι στη Γαλλία είναι ένα βήμα για να κάνουμε κάτι καλό αύριο με την Κορέα. Στο πρώτο παιχνίδι με τον Καναδά δεν δείξαμε τον καλό μας εαυτό, αυτόν που είχαμε παρουσιάσει πέρυσι», είπε αρχικά η Σπυριδοπούλου και πρόσθεσε: «Θεωρώ ότι αυτό είναι η αρχή, καθώς δείξαμε μαχητικότητα και πάθος, κάτι το οποίο μας χαρακτηρίζει. Θέλω να πιστεύω ότι και στο αυριανό παιχνίδι θα έχουμε την ίδια διάθεση και θα καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη που τόσο θέλουμε. Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα με την Κορέα και έχουμε δουλέψει αρκετά. Το αυριανό παιχνίδι είναι νοκ άουτ και το θέλουμε πάρα πολύ για να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση που είναι και ο στόχος μας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένες και στα 40 λεπτά στο παιχνίδι και θεωρώ ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και να πάρουμε τη νίκη».


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top