Αρχική  > EOK

MILKO 3X3: Πορτοκαλί Σαββατοκύριακο σε Ιστιαία – Προβατά

Football
693
Με επιτυχία έγιναν

Στην Ιστιαία και τον Προβατά έκανε στάση το τουρνουά MILKO 3X3 το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Σεπτεμβρίου.

Στα δύο τουρνουά αγόρια και κορίτσια ακολούθησαν το μότο του MILKO «ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ», το οποίο ενσαρκώνεται ιδανικά μέσα από τον αθλητισμό και τα ιδεώδη του, ενθαρρύνοντας τους νέους να κυνηγήσουν το όνειρό τους με ψηλά το κεφάλι.

Στο τουρνουά που φιλοξενήθηκε στην Ιστιαία πήραν μέρος 160 παιδιά (144 αγόρια και 16 κορίτσια). Νικητές στον διαγωνισμό ελεύθερων βολών ήταν ο Γιώργος Κοτζιάς κα ο Θανάσης Στέφος (Δημοτικό) και ο Χρήστος Παπαδοπουλος (Γυμνάσιο). Νικητές στον διαγωνισμό τριών πόντων ήταν ο Γιώργος Μπουζαλάς (Δημοτικό) και ο Αντώνης Γερογεωργάκης (Γυμνάσιο-Λύκειο). Παραβρέθηκαν και έκαναν απονομές η Δήμαρχoς Ιστιαίας-Αιδηψού, Λίνα Ευσταθίου, η πρόεδρος νομικού προσώπου Μαρία Μυρτώ Παπαϊωάννου, το μέλος του ΔΣ Νομικού Προσώπου Βασίλης Καρακάξης και ο Αντιδήμαρχος Ιστιαίας Αθανάσιος Σπανός.

Στο τουρνουά που φιλοξενήθηκε στον Προβατά πήραν μέρος 288 παιδιά (224 αγόρια και 64 κορίτσια. Στον διαγωνισμό ελεύθερων βολών νικητής ήταν ο Γιώργος Καδόπουλος και σε αυτόν τον τριών πόντων η Ιωάννα Χορτομάνη. Παραβρέθηκαν και έκαναν τις απονομές ο πρόεδρος της Κοινότητας Προβατά, Γιώργος Νικήτας, ο Υπεύθυνος Αθλητικού Τμήματος του Δήμου Σερρών, Νίκος Ιλανίδης και άλλοι τοπικοί παράγοντες.

Έλα κι εσύ να παίξεις μπάσκετ στα MILKO 3X3 και να χαρείς στα τουρνουά που διοργανώθηκαν και αυτή την περίοδο με υποστηρικτές την GSA και την Molten και τη σημαντική συμβολή της τοπικής αυτοδιοίκησης. Το επόμενο ραντεβού είναι και πάλι διπλό και έχει δοθεί για το Σαββατοκύριακο 29 και 30 Σεπτεμβρίου στο Ρέθυμνο (Πλατεία Μικρασιατών) και στο Μεταγγίτσι (αύλειος χώρος Δημοτικού Σχολείου).

Το πρόγραμμα της Β’ Περιόδου 2018

29-30/9 Ρέθυμνο – Μεταγγίτσι

6-7/10 Μεσολόγγι – Γιαννιτσά

13-14/10 Αργυρούπολη – Σκύδρα/Καλοχώρι

20-21/10 Αγ. Παρασκευή – Σκούταρι

3-4/11 Καλαμάτα – Νεάπολη

10-11/11 Μέγαρα

 


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top