Αρχική  > EOK

Απάντηση στον Βασιλειάδη από ΕΟΚ: «Γελοιότητες και αστειότητες»

Football
3583
Ο Γιώργος Βασιλειάδης έριξε την ευθύνη, για τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό μπάσκετ. στην ΕΟΚ, η οποία από την πλευρά της έκανε λόγο για «γελοιότητες και αστειότητες».

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος ενημερώθηκε για όσα αναφέρει το περιβάλλον του Γιώργου Βασιλειάδη και μέσω του δικού του εκφράστηκε η παρακάτω άποψη…

«Οι μέσω κύκλων εκπεφρασμένες απόψεις του κύριου Βασιλειάδη είναι γελοιότητες και αστειότητες από τις οποίες λείπει δυστυχώς τελείως η σοβαρότητα. Αναδεικνύουν το ανεύθυνον του προσώπου, το οποίο αναλαμβάνει τις ευθύνες της στοχοποίησης του προέδρου της ΕΟΚ, με την γνωστή πολυετή διαδρομή στο άθλημα, σε εθνικός και διεθνές επίπεδο. Θα υπάρξει άμεση κίνηση εναντίον του, φυσικά εντός των πλαισίων των νόμων και των κανονισμών τους οποίους ο ίδιος με τις δηλώσεις του προσβάλει. Θεωρούμε όμως και ότι πρέπει να επέμβουν και άλλοι θεσμοί και να βάλουν ένα φρένο στον κατήφορο που τους παρασύρει και τους εκθέτει».

διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top