Αρχική  > Διαιτησία

Αυτοί σφυρίζουν τον πέμπτο τελικό

Football
9016

Έμπειρη τριάδα διαιτητών επέλεξε η ΚΕΔ για τον πέμπτο τελικό του Παναθηναϊκού Superfoods με τον Ολυμπιακό.


Συγκεκριμένα οι ρέφερι του καθοριστικού τελικού στο ΟΑΚΑ, θα είναι οι Αναστόπουλος, Κορομηλάς και Μάνος!

Στη διαδικασία παρέστησαν από τον Παναθηναϊκό ο Μάνος Παπαδόπουλος και από τον Ολυμπιακό οι Σκινδήλιας, Σταυρόπουλος και Μπαφές. Το κλίμα ήταν απόλυτα ήρεμο εντός και εκτός της αίθουσας με τις δύο πλευρές να αρκούνται σε μερικές δηλώσεις.

Μετά τους ορισμούς των διαιτητών, ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Σκινδήλιας σχολίασε: «Για μια ακόμα φορά η ΚΕΔ μας εξέπληξε. Δεν περιμέναμε να προχωρήσει σε ορισμό διαιτητών. Η ΚΕΔ εξακολουθεί να παρανομεί και να μην σέβεται τις αποφάσεις του ΑΣΕΑΔ», με τον Μάνο Παπαδόπουλο να απαντά, εκφράζοντας τη θέση του Παναθηναϊκού Superfoods:

«Επιθυμία του Ολυμπιακού ήταν να είναι διεθνείς διαιτητές, κάτι που συνέβη. Την άλλη φορά να μας πουν ποιους εννοούν ακριβώς για να μην γίνει κάποιο λάθος. Δεν είναι ευχαριστημένοι με τίποτα και όταν λένε ότι η ΚΕΔ παρανομεί, προφανώς εννοούν ότι δεν σέβονται τις επιθυμίες του ολυμπιακού και όχι του ΑΣΕΑΔ».


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top