Αρχική  > Διαιτησία

ΣΔΚΜ: «Θλίψη που συνάδελφοι δίνουν τροφή για κακόβουλα σχόλια»

Football
8586

Την αντίθεση του με όσα συνέβησαν από τους Γκόντα και Φούφη εξέφρασε με ανακοίνωση του ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ν. Μαγνησίας


Πιο συγκεκριμένα όπως αναφέρει η ανακοίνωση ο Σύνδεσμος είναι αντίθετος σε κάθε τέτοια κίνηση που περιέχει διχαστικές και σχισματικές συνέπειες. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Παρακολουθώντας τα τελευταία γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στο χώρο της διαιτησίας και της καλαθοσφαίρισης γενικότερα, δηλώνουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την αντίθεσή μας σε κάθε μορφής κίνηση που εμπεριέχει διχαστικές και σχισματικές συνέπειες.

Προκαλεί σε όλους μας θλίψη το γεγονός ότι με τις ανωτέρω συμπεριφορές, συνάδελφοί μας δίνουν τροφή για αρνητικά σχόλια στον καθένα κακοπροαίρετο και κακόβουλο που θέλει να βλάψει το κύρος της Ελληνικής Διαιτησίας, μιας εκ των κορυφαίων παγκοσμίως και να εκμεταλλευτεί αρνητικά πρόσωπα και προσωπικότητες του χώρου μας για τους οποίους ΟΛΟΙ ΜΑΣ οφείλουμε σεβασμό και εκτίμηση.

Σε τέτοιες λοιπόν συμπεριφορές θα είμαστε πάντα απέναντι, ειδικά όταν διακατέχονται από “κοντή μνήμη” και “αχαριστία”.


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top