Αρχική  > Διαιτησία

«Ούτε μου υποσχέθηκαν, ούτε δεσμεύτηκαν»

Football
498
Ο Γιώργος Τανατζής μιλάει στο BASKETNET για το φινάλε της καριέρας του στην διαιτησία.

Την δήλωση του μη ενεργού διαιτητή απέστειλε με email σήμερα στην ΟΔΚΕ ο Γιώργος Τανατζής, που συμπλήρωσε το 50ο έτος της ηλικίας του και αποστρατεύεται. Ο διεθνής ρέφερι περίμενε μέχρι την τελευταία στιγμή μήπως η FIΒΑ αλλάξει τα όρια ηλικίας, αλλά τελικά κάτι τέτοιο δεν συνέβη και ουσιαστικά «κρέμασε» την σφυρίχτρα του, καθώς δεν βρέθηκε στους πίνακες που απέστειλε η ΟΔΚΕ στην ΕΟΚ για τη νέα χρονιά.

«Με την σφυρίχτρα και την διαιτησία είχαμε την ευκαιρία να γυρίσουμε τον κόσμο και γι’ αυτό νιώθω ευλογημένος» υποστήριξε στο BASKETNET ο Γιώργος Τανατζής που αναφέρθηκε στην αναμονή που υπήρξε το τελευταίο διάστημα, αναφορικά με το μέλλον του στην διαιτησία.

«Τελευταία είχα μια επικοινωνία με τον Ηλία Καφφέ, πρόεδρο της Ομοσπονδίας μας (ΟΔΚΕ) με τον οποίο διατηρώ άριστη σχέση, καθώς υπήρχε μια πληροφορία ότι η FIBA προσανατολίζονταν να κάνει αλλαγές στα όρια ηλικίας και να δοθεί μια παράταση. Από τη στιγμή που η FIBA δεν αύξησε τα όρια ηλικίας το θέμα έκλεισε. Υπόσχεση δεν μπορούσε να μου δώσει καθώς ήταν κάτι που δεν περνούσε από το χέρι του και αυτά που διάβασα περί υποσχέσεων και δεσμεύσεων είναι τραγικά. Δεν είναι η FIBA ο Ηλίας, είχε πάντως την καλή διάθεση να ακολουθήσει την εφαρμογή της παράτασης του ορίου ηλικίας εάν το αποφάσιζε η διεθνής ομοσπονδία» εξήγησε ο Κατερινιώτης ρέφερι και συμπλήρωσε: «Από τη στιγμή που δεν επεκτάθηκαν τα όρια ηλικίας, ευδοκίμως τερματίζω την καριέρα μου γεμάτος ωραίες αναμνήσεις και ωραίες εντυπώσεις. Ευγνώμον σε πολλούς ανθρώπους που βρέθηκαν δίπλα μου και ήταν κοντά μου όλα αυτά τα χρόνια».

Όσο για την επόμενη ημέρα έθεσε εαυτόν στην διάθεση της ΟΔΚΕ και της ΕΟΚ. «Ανοίγει ένα καινούργιο κεφάλαιο στην καριέρα μου. Είτε του παρατηρητή, είτε του κομισάριου. Αφήνω τον εαυτό μου να τον χρησιμοποιήσουν όπου θέλουν με μεράκι και διάθεση. Υπάρχει όρεξη και διάθεση να προσφέρω. Αυτό είναι πλέον θέμα της ομοσπονδίας μου (ΟΔΚΕ), της ΕΟΚ και του κ. Βασιλακόπουλου» είπε.

Γιάννης Πάλλας


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top