Αρχική  >  Blogs  > Νίκος Συρίγος

Αν μπορούσε ο Διαμαντίδης, θα απαγόρευε να μπαίνει θαυμαστικό πλάι στο όνομα του…

Football
414

Ο Νίκος Συρίγος γράφει για τον αρχηγό του Παναθηναϊκό και τον Παναθηναϊκό του αρχηγού του και "αποκαλύπτει" τον μοναδικό που νίκησε τον αθλητή Διαμαντίδη...

Κάθε φορά που πετυχαίνω στην τηλεόραση το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Δημήτρη Διαμαντίδη «κρύβω» το τηλεκοντρόλ. Για να μην διανοηθεί κάποιος να αλλάξει το κανάλι! 

Και κάθε φορά ξεχωρίζω και από μία ατάκα από αυτές που ειπώθηκαν για τον Μήτσο. Εν όψει του τουρνουά του… Παρασκευοσαββάτου ή καλύτερα του FINAL 4 που διοργανώνει προς τιμήν του μεγαλύτερου των μεγάλων η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, όλοι θα καταλάβουμε αυτό που είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για τον αρχηγό: «Αν ο Παναθηναϊκός ήταν άνθρωπος θα ήταν ο Διαμαντίδης!» 

Κι αυτό αποδεικνύεται ακόμη και στο «αντίο» του αρχηγού τόσο από τον ίδιο τον Διαμαντίδη, όσο και από την ΚΑΕ. 
Το τριφύλλι, πραγματοποιώντας κάτι πρωτόγνωρο για τα ελληνικά κι ενδεχομένως πανευρωπαϊκά δεδομένα, τιμώντας τον αρχηγό του, έφερε στην Ελλάδα τρεις από τις πιο ιστορικές ομάδες στην Ευρώπη ενώ πέραν της εκδήλωσης που θα υπάρξει το βράδυ του Σαββάτου ανάμεσα στους δύο αγώνες, πραγματοποίησε το βράδυ της Πέμπτης (15/9) ένα εξαιρετικό gala. 

Κι όλα αυτά αγνοώντας λέξεις όπως «κόστος» και «κόπος». Εκτός κι αν κάποιος θεωρεί ότι το να πραγματοποιήσεις, ουσιαστικά ένα FINAL 4, είναι εύκολη υπόθεση! Είναι και δύσκολη και δαπανηρή! Να είστε σίγουροι…

Διαβάστε ολόκληρο το blog του Νίκου Συρίγου πατώντας εδώ


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top