Αρχική  >  Blogs  > Νίκος Συρίγος

Ο Άνταμς κι ο… Μπουρούσης

Football
2556

Ο Νίκος Συρίγος γράφει για δύο πρώην συμπαίκτες που η στάση ζωής τους είναι η μέρα με τη νύχτα.

Ο Ντάριους Άνταμς έκανε μια εξαιρετική χρονιά με την Λαμποράλ. Και είχε στα χέρια του προτάσεις από τις μισές και πλέον ομάδες της Ευρωλίγκα. Με καλά λεφτά. Όχι τόσο καλά όσο των Κινέζων. Η απόφαση του ήταν να πάει στους Κινέζους.

Πέρυσι τέτοια εποχή ο Γιάννης Μπουρούσης έφευγε από τη Ρεάλ Μαδρίτης έπειτα από μία εξίσου καλή σεζόν με τον Άνταμς. Και είχε στα χέρια του μια τεράστια πρόταση από την Κίνα. Αποφάσισε να πάει στη Λαμποράλ με το 1/3 των χρημάτων που του έδιναν οι Κινέζοι, μπορεί και λιγότερα.

Η διαφορά του Γιάννη με τον Αμερικανό, πρώην συμπαίκτη του, είναι η στάση ζωής που έχει ο ένας και ο άλλος. Ο Μπουρούσης αποφασίζει με βάση το μπάσκετ. Ο Άνταμς με την τσέπη. Ο Καρδιτσιώτης πήγε στη Λαμποράλ, όπως πήγε και φέτος στον Παναθηναϊκό, βασίζοντας τις αποφάσεις του με την απάντηση στο ερώτημα «που θα παίξω καλύτερο μπάσκετ;». Ο Άνταμς αρκέστηκε στο να απαντήσει «που θα πάρω περισσότερα φράγκα;».

Και τα δύο θεμιτά στο επαγγελματικό μπάσκετ. Αν αφήσεις έξω το «επαγγελματικό» και μείνεις απλά στο… μπάσκετ οφείλεις να υποκλιθείς στον Μπουρούση.


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top