Αρχική  >  Blogs  > Γιάννης Πάλλας

Γιατί πρέπει να εμπιστευτεί τον Μανωλόπουλο!

Football
395

Ο Γιάννης Πάλλας γράφει για το θέμα του προπονητή στην ΑΕΚ.

Προφανώς και δεν ήταν εικόνα να βλέπεις από τηλεοράσεως τον προπονητή της ΑΕΚ Γιούρι Ζντοβτς να θυμίζει “μαινόμενο ταύρο” στο κέντρο του γηπέδου στο Μονακό και να τα “χώνει” στους διαιτητές αποχωρώντας από τον πάγκο!

Μια εικόνα που προκαλεί αποστροφή, αλλά δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Σλοβένος τεχνικός έδειχνε να ξεφεύγει, το έχει πράξει με αρκετούς παίκτες του στον πάγκο της ομάδας. Βέβαια, τότε ο  πρόεδρος της ΚΑΕ Μάκης Αγγελόπουλος τον στήριξε,αλλά φαίνεται ότι τώρα έφτασε ο κόμπος στο χτένι”.

Ο κόσμος αποδοκίμασε έντονα τον προπονητή μετά την ήττα-αποκλεισμό από το Basketball Champions League και πλέον οι δυο πλευρές έχουν μείνει να συζητούν για ένα “βελούδινο διαζύγιο”.

Όσο για την επόμενη ημέρα η λύση είναι ξεκάθαρη: Σωτήρη Μανωλόπουλος. Μόνο με αυτή την επιλογή δεν θα χαθεί κι άλλος χρόνος στην προσπάθεια να σωθεί ότι σώζεται από μια σεζόν με πολλές αλλαγές και παλινωδίες.

Ο νεαρός τεχνικός μπορεί με μεγάλη ευκολία να ανταποκριθεί στον ρόλο και τις απαιτήσεις της θέσης του πρώτου προπονητή στην ΑΕΚ, καθώς και γνώσεις διαθέτει και όρεξη ενώ έχει παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο. Το μόνο που χρειάζεται είναι εμπιστοσύνη από  την διοίκηση, ίδια με εκείνη του προκατόχου του (όπως όλα δείχνουν) Γιούρι Ζντοβτς.

Επειδή μπαίνουμε στην τελική ευθεία για το ελληνικό πρωτάθλημα η “Ένωση” δεν έχει περιθώρια για πειραματισμούς στο θέμα του προπονητή και αυτό το αντιλαμβάνεται ο Μάκης Αγγελόπουλος...

Γιάννης Πάλλας


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top