Αρχική  >  Blogs  > Γιάννης Πάλλας

Η άγνοια οδηγεί στην παπαριά!

Football
1332

Ο Γιάννης Πάλλας αναρωτιέται αν όσοι έκαναν κριτική στον Γιώργο Βασιλακόπουλο έχουν διαβάσει την πρώτη και δεύτερη τοποθέτηση του. Μάλλον όχι, γι' αυτό επανήλθε ξανά.

Αν η χώρα μας συνεχώς διολισθαίνει αυτό συμβαίνει γιατί υπάρχει έλλειμα αρχών, αξιών και κανόνων. Παράλληλα, όλα αντιμετωπίζονται με προχειρότητα και άγνοια. Ουδείς από όσους έχουν κάνει κριτική σε όσα είπε ο Γιώργος Βασιλακόπουλος για το θέμα του Κυπέλλου έχει μελετήσει την δήλωση του προέδρου της ΕΟΚ.

Το να πεις η να γράψεις μια παπαριά είναι το μόνο εύκολο σε μια χώρα, όπου αίσθηση κάνει μόνο η μεγαλύτερη εξυπνάδα η μακακία που θα ειπωθεί. Δεν πρόκειται να αλλάξει αυτό, ποτέ. Πάντα θα υπάρχει, ειδικά από ορισμένους που ότι και να πεις θα το αλλοιώσουν και θα επιχειρήσουν να το αποδώσουν με τέτοιο τρόπο προκειμένου να σε εκθέσουν.

Η αλήθεια είναι μια δεν υπάρχουν διάφορες εκδοχές της αλήθειας, γι' αυτό και ο Βασιλακόπουλος στην δεύτερη συνέντευξη που παραχώρησε επανέλαβε το ίδιο πράγμα που αποτελούσε στήριξη στην Ξάνθη και στην προσπάθεια αποτροπής επεισοδίων στην πόλη σε μια περίπτωση που θα γίνονταν κάποια στιγμή εκεί ένας τελικός. Γιατί ο τελικός που είναι προγραμματισμένος να γίνει τώρα δεν υπήρχε ούτε μια περίπτωση στο εκατομμύριο να διεξαχθεί στην ακριτική πόλη.

Διότι πολύ απλά δεν περιλαμβάνονταν στο πλάνο της συζήτησης που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΟΚ με την παρουσία εκπροσώπων της Αστυνομίας, του Παναθηναϊκού Superfoods και του Άρη.

Σήμερα ο Γιώργος Βασιλακόπουλος επανήλθε με νέα τοποθέτηση αναλύοντας εκ νέου το σκεπτικό του, όμως, την ίδια στιγμή όσοι ήθελαν ευθύς εξαρχής να επιχειρήσουν μια διαστρέλβωση των δηλώσεων του το έπρατταν ήδη!

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, υπενθύμισε σήμερα ότι η Εθνική ομάδα έχει διεξάγει διεθνές τουρνουά στο ίδιο γήπεδο, άρα έχει πάει στην πόλη, επειδή κάποιοι έσπευσαν να το... αμφισβητήσουν. Έκανε όμως και κάτι ακόμη. Θύμισε ότι στην επαρχία και συγκεκριμένα στην Λαμία συνέβησαν πολλά πριν από αρκετά χρόνια... Όχι ο θεσμός του κυπέλλου, αλλά η ίδια η χώρα έγινε περίγελος. Όμως, αυτό δεν φαίνεται να πολυαπασχολεί εκείνους που η ζωή τους βασίζεται απλά και μόνο σε διαστρέβλωση δηλώσεων και θέσεων...

Γιάννης Πάλλας


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top