Αρχική  > BET

Οι προτάσεις του ALEX

Football
747
Από τα παιχνίδια του Eurocup

Φτάσαμε στο τέλος της Β’ φάσης στο Γιούροκαπ και βλέπουμε πως υπάρχουν ομάδες που έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση μεν αλλά όχι την πρωτιά και εκεί θα υπάρξει ενδιαφέρον, υπάρχουν ομάδες που ακόμα παλεύουν για την πρόκριση και υπάρχουν ομάδες που είναι αδιάφορες και θα παίξουν για την εμπειρία και για την ιστορία τους. Βέβαια υπάρχουν και ομάδες που έχουν κλειδώσει την πρωτιά στο όμιλο τους και θέλουν να συνεχίσουν στις επιτυχίες. Από όλα αυτά θα πρέπει να κάνουμε ένα ξεκαθάρισμα και να διαλέξουμε βάση και την εικόνα των ομάδων συνολικά, σημεία που θα μας ξαναστείλουν στο ταμείο και θα πληρώσουν.

Για σήμερα λοιπόν έχω ξεχωρίσει τέσσερα παιχνίδια και πάμε να τα αναλύσουμε για να δούμε τι θα κρατήσουμε.

Πρώτη μου επιλογή για σήμερα είναι το παιχνίδι Μπάνβιτ-Μπιλμπάο. Ο νικητής σ’ αυτό το ζευγάρι προκρίνεται και ο χαμένος αποχαιρετά την διοργάνωση. Και οι δύο ομάδες είναι φύση επιθετικές, παίζουν γρήγορα και τους αρέσει γενικά το όμορφο μπάσκετ χωρίς να δίνουν μεγάλη έμφαση στην άμυνα. Βέβαια τώρα αναμένεται να πέσουν κορμιά αλλά έτσι όπως είναι σχεδιασμένες οι δύο ομάδες δεν βλέπω τον τρόπο να μην βγει OVER 158 πόντων η συγκεκριμένη αναμέτρηση. Δυνατό OVER.

Επόμενο παιχνίδι που έχω ξεχωρίσει είναι το Λούντβιγκσμπουργκ-Ζενίτ. Η γερμανική ομάδα προκρίνεται στην επόμενη φάση με νίκη δική της και ήττα της Ζιέλονα Γκόρα στην έδρα της Βενέτσια. Η Ζενίτ από την μεριά της έχει εξασφαλίσει την πρόκριση και την πρωτιά και έτσι θα πάει χωρίς άγχος και μπορεί να κάνει και ένα δωράκι στους γηπεδούχους. Εξάλλου η Λούντβι είναι καλή ομάδα και στην έδρα της παίζει πάντα καλύτερα. Το κίνητρο το έχουν μόνο οι γηπεδούχοι και αυτό θα μας πληρώσει. Άσος.

Τρίτη επιλογή χρονικά είναι το παιχνίδι Τρέντο-Τραμπζονσπόρ. Εδώ έχουμε την ιδιαιτερότητα η Τρέντο να έχει εξασφαλίσει πρόκριση και πρωτιά και η Τραμπζονσπόρ να έχει αποκλειστεί!!! Η Τρέντο είναι τρένο και πάει από νίκη σε νίκη. Καλή ομάδα με καλούς αμερικάνους παίζει πειστικά και ανοίγει τις διαφορές. Η τουρκική ομάδα είναι απογοητευμένη είναι αργή ομάδα και γενικά δεν έχει πείσει όχι μόνο εμένα αλλά ούτε τον ίδιο της τον εαυτό. Θα παρακολουθήσουμε ελεύθερο παιχνίδι και σ’ αυτό το τέμπο οι Ιταλοί θα κάνουν περίπατο. Άσος.

Τελευταία χρονικά επιλογή για σήμερα είναι το παιχνίδι Γκραν Κανάρια-Χάποελ Ιερουσαλήμ. Η ισπανική ομάδα προκρίθηκε και εξασφαλίζει την πρωτιά αν κερδίσει ή αν έχει όμοιο αποτέλεσμα με αυτό του Στρασβούργου. Είναι καλή ομάδα σοβαρή και έχει αρχές στο παιχνίδι της. Εντός πάντα είναι πιο πειστική. Η Χάποελ ακόμα δεν έχει νίκη και δεν βλέπω να κάνει, καθώς είναι απογοητευμένη και η φετινή της ευρωπαϊκή πορεία τελειώνει άδοξα. Ακριβή ομάδα αλλά χωρίς καλή χημεία και παίζει άμυνα παιδικού-

εφηβικού τμήματος. Η Γκραν Κανάρια θέλει την πρωτιά και εκτιμώ πως θα κερδίσει και σχετικά εύκολα με διψήφια διαφορά πόντων. Άσος.

Οι σημερινές μου προτάσεις από το Γιούροκαπ είναι

ΜΠΑΝΒΙΤ – ΜΠΙΛΜΠΑΟ: OVER 158.5 πόντους.

ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΖΕΝΙΤ(6.5): 1

ΤΡΕΝΤΟ – ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ(5.5): 1

ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ – ΧΑΠΟΕΛ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ(9.5): 1

Αύριο Ευρωλίγκα με αναλύσεις, τελευταία νέα και σίγουρα… δωράκια ! ! !

ALEX


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top